Followers

Bandung

Continue ~~~~

Jom sambung lagi cerita.. 10-12 dec kami be3 sampai la ke bandung.. gila gak la sbb mmg tak plan sangat.. kan masa ni semua orang nak sangat tarikh 111213.. kami x pikir pun tarikh 2 masa nak pegi bandung.. ok nak cantikkan lagi konon nak macam orang lain kami dapat la tarikh 111213 kat sana..
Shoping?? Memang teringin nak shoping.. tp tak sempat.. main tarik je mana rasa nak.. malas nak pikir.. sampai tak sedar duit rp kami semua dah tak cukop.. terpaksa la tukar.. masa nak pegi tukar duit kat mid valley dapat 1juta rp = rm276 .. kat sana dah terlupa dapat berapa.. tapi yang ingt rm500 dapat 1830000rp

Malam nye kami dah tak larak nak jalan sebab seharian bejalan.. makan megi je la.. janji kenyang..
Nak tengok hasil kami memborong?? Kejap ye.. sabar... hehehehe ..
Sikit je kan??? Memang la sikit.. sebab tak sempat.. masa tak mengizinkan.. ok la.. so bleh la nak tnjuk serba sikit gambar kami di bandung..

 Cantik kan?? Apartment.. sepatutnya pegi 4orang.. tapi kak m tak dapat nak pegi sebab masalah banjir kat kuantan


Tangkuban Perahu.. tempat ni memang tempat tumpuan kalau datang bandung.. kalau nak cerita panjang lagi ni.. tapi memang best la berjalan.. istilah 'penat' memang la tak ada dalam kamus hidup cik haryani .. hahahhaa... daaaaa ~~~~~

2 comments:

Puan Ezy said...

oit.. xajk aku pon.

Ms Yani said...

Ko nak ke ezy... jom g lg