Followers

Throwback 2013

2013 ......

1830... kurang dari 6jam nak masok 2014.. cepat je masa berlalu.. memang tak sedar.. banyak yang happy and sedih yang jadi sepanjang 2013.. boleh jadikan kenangan.. ok meh cik yani senaraikan ye..


  • Bln 1 atok belah ayah meninggal.. pastu selang bape ari dapat call dari smk seri selayang suro jadi guru ganti.. memang nak sangat la keje.. penat tau mengangur.. ok dapat la subjek math, psv, sejarah.. sampai la bulan 4 jadi guru ganti di smk seri selayang.. jadi la guru kelas 1Ehsan..

  • Bulan 5 sambung guru ganti kat sekolah sebelah je.. kat smk taman selayang.. 3 bulan la gak.. tapi tak paham nape ada 1 kelas ni tak suka kat yani.. sebab ngan dak kelas lain memang ok tak de masalah.. dorg siap pancitkan tayar kete ok.. memang benci betul la kan.. memang terang terang salah dorg.. tak pe la.. redha.. allah je balas..



  • Lps raya ke terenganu la.. wedding cik maisarah.. tapi cik yani ke kuantan dulu baru ke terenganu.. kira macam holiday la gak.. memang lama x pegi pantai timur...

  • Balik dari terenganu macam biasa sambung mengajar lagi la.. kat sekolah smk seri selayang balik.. memang serasi ngan sekolah tu.. tak tau la nape.. hujung tahun memang keje banyak.. tp semua pengalaman.. 
  • Bbq ngan kawan.. lama tak bekumpul.. 

  • Interview untuk jawatan DG41 pegawai pendidikan siswazah.. memang tak ingat bila apply.. dah la interview kat penang.. dapat tau jumaat malam.. sabtu ahad mmg dah bz ngan wedding member.. preparation macam tak cukop.. bedal je la... dah la baru balik dari langkawi masa tu.. 
  • Holiday ke bandung, bukit tinggi

Banyak lagi nak citekan.. tp dah x ingt.. moga moga 2014 membawa lebih banyak kegembiraan.. 

2 comments:

Ezy Loy said...

oit.. tiru aku.. kehkeh..
aku lame xpadet blog.. bz kejeeeeeee.

arap 2014 ko lbh bhgie..
=)

Ms Yani said...

Xtau nak apdet lg ni.. bnyk je sbnrnye