Followers

UniMAPian GuRLz SmALL rEuNioN

ahad lepas (30jan) wujudnye small gath... hihihihi. x rancang.... mula2 aku cuma nak jmpa dila,moon n jaja... plan kteorg mmg g mid ahad 2... pastu ada msg2 ngan fdah tnya dia balik KP x... pas2 dia ckp dia pun nak kuar ngan mekna... kra bleh skali la... pastu aku bgtau la kat ilie... kalau x bgtau mau nye dia bising... hihihihi... kan ilie kan?? tgh online pg ahad 2 dapat la msg mekna... dia kompem kate kat mid... aku on je la... tetba msg shaza masok... mula2 dia ckp ahad 2 dia ada hal.. xde la kteorg ajak.... pas2 tetba dia ok... dr 4 org jd 6 pastu 7 last skali 8 .... sebab tu di namakan UniMAPian GuRLz SmALL rEuNioN ... g kat mid pe je yg leh wat.... dak2 ni shoping la... maklum la fdah n mekna kawen taon ni.... bln 3 n bln 5 ni.... kra lps ni mst ssh nak jmpa dorg...sementara nak tgg ilie smpai kteorg g la makan kat nando's ... ingat nak g pizza... tp full... malas nak tunggu-tunggu nando's pun nando's la.... masa makan pun pe lg... klik la enpon masing2 begambar.... 2 mmg hobi kteorg ok.... 






ilie smpai je pe lg... lg bising la... aku rasa org pndang pun kteorg wat bdo... masa ni la fdah dok promot pakej iphone 4 digi kat jaja...ilie lak cte sal plan nak kawen dia.... kad dah g booking... pdahal nak kawen bln 1... fdah yang nak kawen bln 5 ni pun kad x tempah lg... punya la excited kteorg begelak ngan ilie.... akhirnye smpai gak jodoh ilie ngan maly... amin.... kteorg mmg suka dorg be2...lps makan smbung shoping.... 2 je la aktiviti kteorg... tp lps 2 aku, moon, dila, jaja, n shaza nak g karok... mekna, ilie n fdah x join... masa kuar ngan dorg ni aku still x sehat... tp lupa dah yg aku demam sbenarnye... mmg lama x jmpa.... masa konvo pun ada yang jmpa ada yang x.... 


Next Plan ??????????? hihihihi.... dalam perangcangan .... 



aKsi-aKsi Kami :
shaza - jaja - moon - dila

bersama bakal pengantin

Pilih Lagu :)

Ex - SMTBP

GadiS SinGLe

CapTurE bY DiLa

TuNanG - TuNanGaN

8 guRLz

4 comments:

Cik Ezy said...

pink plak..
ekeke..
nt aku promot blog ko kat blog aku ye..

yani said...

ble2... sila2....

Sekamar Rindu said...

salam.....


nice photo....:)

*folo ur blog.

yani said...

:)