Followers

Belajar Basic Muay Thai

Hai... macam mana nak mulakan cerita ni ye.. Ok macam ni.. Semalam.. Lepas kelas dance workout ingat nak balik la.. tapi lepak la dulu bergambar gedik dulu kononnya... pastu isya masuk kat studio.. ingat dia nak buat kelas sebab isya ni personal trainer.. sape nak amek isya ni boleh jadi personal trainer.. 1jam 20min rm80 .. boleh plak isya ajak join muay thai.. cuba cuba katanya.. ok cik yani pun excited..
Macam ayu je kan gambar camni 

Masa nak tumbuk dan tendang mula mula kekok la gak.. tapi bila kata ingat orang yang buat kita sakit hati dan bayangkan muka dia bila focus.. memang terbayang la muka sorang dua ni.. memang puas hati sangat.. next week ada lagi.. isya kate step lain plak dia ajar.. yang semalam cuma basic je.. korang korang kalau nak join boleh la.. memang berbaloi 




Bangun tido tadi lenguh badan.. semalam memang hard core.. 6.30-7.30 stepboard (meq), 8-9 danceworkout (ary) , muaythai (isya) 9.30-10.30.. ok dah malas nak taip.. daaa ~~~ 


3 comments:

Ezy Loy said...

kurus la ko nt..
nk blaja gak! haha

Ms Yani said...

Kalau la bjaya... aku pun bharap

Ms Yani said...

Kalau la bjaya... aku pun bharap