Followers

Family Day - Bukit Gambang

Baru bekesempatan nak menulis.. Family day kat gambang memang best.. tetiba boleh join group naza bikers.. Kak Zam la ni ajak join under family dia.. pantang dengar holiday mesti la nak g.. kami berkumpul di Naza World pukul 8pagi.. breakfast dulu... bertolak dalam pukul 10pagi.. 3 buah bas dua tingkat untuk program ni.. nampak macam menarik kan..





Macam biasa kalau rombongan mesti la sampai lambat.. dalam pukul 1 sampai di bukit gambang.. kami tido di Arabian Bay Resort.. Memang la sangat sangat best di kat sini... kalau tak caya sila la datang.. sampai je mesti la lunch dulu.. perut tengah lapar.. semua nak makan.. tengok plak sedap sedap semua nya.. abaikan diet dulu.. lepas makan dah bleh check in.. rest kejap 2.45 dah kena bekumpul nak ke Bukit Gambang Safari Park.. Cik Yani excited.. memang suka bejalan.. ke mana saja mesti rasa excited.. hehehhe...









Nak ke safari park kena naik tram.. tram ni ala ala macam bas la gak..

Naik tram kami dibawa masok tempat binatang binatang yang ganas iaitu pemangsa.. di sini binatang di biarkan bebas tak terkurung.. sat ye nak upload gambar untuk cuci mata.. 


Bnyk lg.. kalau nak tengok lagi bleh la ke fb Cik Yani..

Malam plak dinner.. lawak rasa masa dinner.. ada la cabutan bertuah.. tapi no kami satu pun tak mengena.. yang sayang nye dapat moto.. no kami 96.. no yang mengena 69.. masa tu rasa geram sangat sangat.. 


Esok nye masok waterpark.. memang sangat best.. puas main air.. hehe.. 






ok nanti tulis lagi.. cik yani mau jalan jalan ke negeri cik siti wan kembang plak.. lagi gambar di buki gambang boleh tengok kat FaceBook Cik Yani.. Daaaa ~~~

2 comments:

Ezy Loy said...

enjoy la ko..
asek melncng je..

Ms Yani said...

Ezy.. nxmonth start keje stop dah la kejap aktiviti jalan2 aku ni