Followers

Good Bye Digi ~~ Welcome Back Hotlink

Ni nak cerita la berkenaan line enpon Cik Yani guna.. Zaman mula-mula ada phone guna celcom.. Lepas tu berminat dengan hotlink.. ok tukar la plak kan... bila dah sambung degree kan masa tu ada promosi uox.. kan murah... Cik Yani pun tukar la.. boleh kata masa tu semua kawan-kawan pakai celcom.. itu yang tukar jadikan celcom main no.. sampai la sekarang..
Tapi hotlink tetap pakai tau.. sayang.. ok berbalik kepada cerita tadi.. bila dah pkai smartphone memang la pkai celcom.. tapi tetiba gedik nak tukar ke digi.. bila dah pakai digi bila ada dua no ni nak topup mesti la satu je selalu.. digi ni leceh sikit.. kredit abis je terus semua tak boleh guna.. contoh.. Cik Yani langgan BIS ( untuk bb ) .. tetiba kosong katekan tambah nilai habis.. terus automatik BIS tak boleh guna.. lepas tu tak semua tempat rasa boleh dapat line digi.. balik kampung terus tak ada.. ok pangkah..
Terus dengan pantas pergi maxis center kat pasar borong selayang terus tukar..

Kebetulan tak ramai orang
Dah siap suruh potong sekali :)


dah memang kalau no asal maxis akan balik ke maxis jugak.. lagi pun senang.. nak call.. tak nak whatsapp je.. buah hati memang pkai maxis dan dia tak kan tukar katanye.. dah pujuk dia tukar celcom.. katanya dua hari baru boleh guna simcard hotlink ni.. tetiba malam ni terus boleh guna.. dah siap gayut lagi.. hehehe

Kebetulan dah memang area pasar borong selayang tu terus la singgah celcom center pulak.. sebab dorg register no ic silap.. nanti watnye bz susah dah.. baik buat terus alang alang banyak masa.. celcom pun tak ramai.. amek je no tak sampai 1 min dah no kena panggil..

Gud Bye Digi ~~

Bukan nak kata digi tak bagus.. tapi mungkin dengan cik yani yang tak sesuai.. lagipun member semua majoriti maxis ngan celcom.. senang nak berhubung katanya di samping guna media sosial sekarang.. 
Peneman Setia (abaikan simcard dah burok)

daaaa ~~



1 comment:

Ezy Loy said...

celcom ok sbnrnye.. maxis pon ok..
tp disbbkn kat kuarters aku digi je ok, nk xnk kene pkai digi.. haha..

ok la 2 dh tukar.. abes cite..

psst.. dh ade buah ati.. phewiittt